tirsdag den 19. februar 2013

Prinsesse kage

Min datter blev 3 år. Hun elsker prinsesser og bare lyserød.
Det er en Red Velvet Kage, og den smagte bare så godt. Jeg kom cheese frosting i den ene bund og hindbærmousse på den anden.

Jeg lavede også nogle cupecakes til Dania's børnehave. Det er bananmuffins med cheese frosting. :)

Her er opskriften på Red Velvet kage:

1 kage à 3 lag med diameter på 24 cm
Kage:
* 120 g blødt smør
* 300 g sukker
* 2 æg
* 20 g kakaopulver
* 2 spsk rød frugtfarve eller pastafarve
* 2 tsk vanilleessens
* 2,5 dl kærnemælk
* 300 g hvedemel
* 1 tsk natron
* 3 tsk hvidvinseddike

Frosting:
* 100 g blødt smør
* 500 g flormelis
* 200 g flødeost

Forvarm ovnen til 150º varmluft.
Pisk smør og sukker let og luftigt – gerne i en røremaskine. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt imellem. 
Rør kakao, rød frugtfarve, vanille og kærnemælk sammen i en anden skål. Sigt melet. Hæld først halvdelen af kærnemælksblandingen i dejen og herefter halvdelen af melet. Gentag med det resterende.
I en lille skål blandes eddike og natron og røres i dejen. Rør godt igennem og fordel i tre smurte springforme – eller én stor, hvis du hellere selv vil dele kagen.








1 kommentar:

  1. Hej hvor er dine kager dog flotte :) du er så dygtig!!!! Jeg vil hører har du en god opskrift på chokolade mouss, jeg må be om? Hilsen Sasha

    SvarSlet